Onze aandeelhouders

 

Ontwikkelbedrijf Greenport Venlo. Dit ontwikkelbedrijf heeft als eigenaren: Horst aan de Maas, Venray, Venlo en de provincie Limburg. De belangrijkste kerntaken van het bedrijf zijn het (her)ontwikkelen, realiseren, uitgeven en beheren van percelen. Duurzaamheid en innovatie zijn hierbij leidende principes.

Firan. Firan ontwikkelt, financiert, realiseert en beheert open en onafhankelijke energienetten voor het transport en de uitwisseling van energie zoals warmte, koude, stoom, duurzame gassen en CO2.

ARCADIS Nederland. ARCADIS is wereldwijd toonaangevend als ontwerp- en adviesbureau voor de natuurlijke en de gebouwde omgeving. ARCADIS bedenkt duurzame oplossingen en levert hiervoor ontwerp-, advies- ingenieurs-, project- en managementdiensten.

Greenchoice. Greenchoice helpt de energievoorziening in Nederland duurzaam te maken. Greenchoice is een energiemaatschappij die uitsluitend duurzame energie levert. Daarnaast stimuleert Greenchoice zijn klanten om energie te besparen en zelf energie op te wekken.

Ekwadraat. Ekwadraat initieert, ontwikkelt en begeleidt projecten op het gebied van duurzame energie en energiebesparing.